Speech schrijven

Iedereen kijkt naar jou wanneer een gewaardeerde medewerker jubileert of afscheid neemt? Of als je kind of goede vriend trouwt? Of je geeft zelf een feest, dat kan natuurlijk ook nog. Natuurlijk wil je graag een speech geven, maar hoe pak je het aan? Laten we er eens over praten, ik durf te wedden dat je me in een uur tijd voldoende stof geeft voor een sprankelende speech met warmte en humor.

Jij hoeft alleen maar te stralen op je feest, ik doe het voorbereidende werk. Dat deed ik ook voor Brigitte die straks haar 50e verjaardag viert met een groot feest:

Beste Mieke,

Wat een leuke tekst! Ik heb hem 2 keer gelezen en kan er maar niet genoeg van krijgen. Dit is hetgeen ik wou; enkel dat ik niet wist welke woorden ik moest gebruiken. Het gaat zo wie zo een knaller van een dag worden!
Hartelijk dank hiervoor.

Groetjes Brigitte

Na het feest schrijft Brigitte:

Mijn gasten hebben genoten van de speech bij het feest. Ze vonden het zeer persoonlijk met gevoel voor humor. Een dikke merci dat je dit voor mij hebt gedaan. Dit maakt mijn verjaardagsfeest onvergetelijk. Mocht ik nog eens een speech willen geven, dan neem ik zeker weer contact met je op!

Mieke Kerkhof
Dorpsstraat 26
2343 BA Oegstgeest
tel. 06 49894159
mieke@totaalverhaal.nl