Levensverhaal - Familiegeschiedenis

In memoriam – levensverhaal geliefde

Een geliefde gestorven. Verdriet. Je wilt de herinnering vasthouden, of doorgeven aan je kinderen. Ik help je graag om het levensverhaal van je geliefde op te schrijven. Een korte schets met de kern van wat hem of haar kenmerkte is ook heel mooi. En naar wens maak ik er een mooi boekje van. Maar natuurlijk kun je ook zelf creatief aan de slag gaan met de tekst.
Voor de Oegstgeester Courant schreef ik de reeks In Herinnering.

Levensverhaal bij huwelijk of huwelijksjubileum

Jullie gaan trouwen? Prachtig, twee levens komen bij elkaar en gaan samen verder. Je verstuurt beslist een originele uitnodiging, wanneer je daar een korte schets bijdoet van jullie levens, en hoe dat samen matcht! Het wordt dan een mini boekje. Wedden dat je dat jaren later met veel plezier weer terugleest. En je toekomstige kinderen ook!

En als ik toch bezig ben met jullie levensverhaal, ik ben ook trouwambtenaar. Als je me vraagt als trouwambtenaar, maak ik voor jullie natuurlijk ook een fantastische speech bij de huwelijksvoltrekking. Persoonlijk. In eigen stijl, aangepast bij jullie wensen. En beslist onvergetelijk. Lees er meer over op www.jaikwileentrouwambtenaar.nl

Huwelijksjubileum

Mijlpaal bereikt met jullie huwelijk? Jullie gezamenlijke levensverhaal is een kostbare herinnering, ook voor jullie kinderen. Je kunt er samen aan werken, of als gezin. Zo bouw je aan je gezamenlijke familiegeschiedenis.

Cadeau
Wanneer je er als kinderen je eigen ervaringen en waardering in verwerkt, is dit het mooiste cadeau dat je je ouders kunt geven. Maak een afspraak hoe we het kunnen aanpakken.

Eigen levensverhaal is familiegeschiedenis

Veel mensen zouden graag hun levensverhaal opschrijven. Je hoogte- en dieptepunten, je levenslessen, begrip voor de keuzes die je hebt gemaakt. Maar wat een werk, en hoe doe je dat…..

Ik help je graag met jouw stukje familiegeschiedenis.

Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Afscheidscadeau of jubileumcadeau

Geef je medewerker of collega een cadeau dat hij echt altijd zal bewaren: een boekje over de periode dat hij of zij werkzaam was in het bedrijf of organisatie. Met alle hoogtepunten, anekdotes en bijzondere belevenissen.

Maak een afspraak hoe we dat kunnen aanpakken.

Het boek met het levensverhaal van opa en oma heeft onze familie nader tot elkaar gebracht. We moesten allemaal aan het werk om foto’s te verzamelen en herinneringen op te halen. Dat heeft ons meer gedaan dan we van tevoren dachten. Een mooi bij-effect van dit project!

An